Sinan Gümüş satılma aşamasında!

Kayserispor maçında taraftarın protestosuna uğrayan Sinan Gümüş satılma aşamasına geldi. Genç futbolcu için Benfica'dan 3.5 milyon euroluk teklif alan sarı-kırmızılılar, diğer taraftan Fiorentina ile de görüşüyor. Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; İtalyanların daha cazip bir öneri sunduğu ve 4 milyon euroluk paket bir teklifte bulundukları bildirildi. Genç futbolcunun da kendisiyle ilgili kararın bir an önce verilmesini beklediği bildirildi.

OYUNA GİRDİ, ISLIKLANDI
Galatasaray - Kayserispor maçında şok protesto! Galatasaray'ın 2017/2018 sezonunun ilk maçında Türk Telekom Stadı'nda yalnız bırakmayan sarı kırmızılı taraftarlar, mücadelenin 73. dakikasında oyuna giren Sinan Gümüş'ü protesto etti. Türk Telekom Stadı'nı dolduran taraftarlar, 73. dakikada Badou N'Diaye yerine oyuna dahil olan Sinan Gümüş'ü ıslıklı tepkide bulundu.

Sarı kırmızılı taraftarlar, top Sinan Gümüş'ün ayağına değdiğinde de protestolarını sürdürdü. Galatasaray sportif direktörü Cenk Ergün, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Sinan Gümüş'ün takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildirdiğini belirtmişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0