STSL | İkide iki!

Spor Toto Süper Lig'e Kayserispor'u sahasında 4-1 mağlup ederek iyi bir başlangıç yapan Galatasaray, ligin 2.haftasında Ankara'da Osmanlıspor ile karşılaştı. Çoşkulu oyununa bu maçta da devam eden takımımız, rakibini Maicon, Gomis ve Tolga'nın ayağından bulduğu gollerle 3-1 mağlup etti ve lige 2'de 2 yaparak iyi bir başlangıç yaptı. Osmanlıspor'un tek golü ise Serdar Gürler'den geldi.

Igor Tudor geçen hafta Kayserispor karşısında farklı kazanan takımı bozmadı ve Osmanlıspor maçına da Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Linnes, Fernando, Ndiaye, Tolga, Belhanda, Rodrigues ve Gomis onbiriyle çıktı. Geçtiğimiz haftaki çoşkulu oyununa kaldığı yerden devam eden takımımız, 10.dakikada ilk tehlikeli atağını gerçekleştirdi. Belhanda serbest vuruşta topu yerden Mariano'nun önüne bıraktı. Mariano'nun şutunda Fernando'ya pas oldu. Fernando ceza sahası içinde topa fakat pozisyon autla sonuçlandı. Bu pozisyondan 4 dakika sonra 14.dakikada Maicon'un golüyle 1-0 geçtik. Belhanda'nın kullandığı köşe vuruşunda top savunmadan arkaya sekti, Maicon, şık kafa vuruşuyla topu kalecinin ulaşamayacağı köşeye bıraktı. Golün ardından temposunu arttıran takımımız, 31.dakikada Rodrigues'in sağ kanattan içeriye çevirdiği topa, Gomis adeta çivi gibi çaktı ve farkı 2'ye çıkardı. Tempolu oyununa 2-0'dan sonra da devam eden takımımız, yaptığı presle rakibine nefes aldırmadı. 43. dakikada Belhanda'nın ceza sahası köşesinde şık çalımların ardından yaptığı ortada, Gomis'in kafa vuruşunu yaptı ancak top az farkla dışarı çıktı. İlk yarıda başka gol olmadı ve takımımız soyunma odasına 2-0 üstün girmeyi başardı.

İkinci yarıya da etkili başlayan takımımız, 49.dakikada Mariano'nun ceza sahasına gönderdiği topa, Tolga Ciğerci ile gole yaklaştı ancak Tolga'nın şutu kalecide kaldı. 3.golün fragmanı olan bu pozisyonun ardından 56.dakikada  Mariano'nun ceza sahasına gönderdiği topa, Garry Rodrigues topun üzerinden atladı ve topla buluşan Tolga Ciğerci, topu sol köşeye bırakarak farkı 3'e çıkardı. Bu golden 2 dakika sonra ev sahibi Osmanlıspor, Serdar Gürler ile farkı 2'ye indirdi. 68.dakikada Serdar Aziz'in yaptığı pas hatası sonrası Osmanlıspor çok tehlikeli geldi. Bu pozisyonda Martin Linnes mutlak golü önledi. 80. dakikada kazandığımız topla rakip kalede etkili olduk. Gomis'in Tolga'ya gönderdiği topta, Tolga şutunu çekemedi. Karşılaşmada başka gol olmadı ve takımımız Ankara deplasmanında 3 puanla dönmeyi başardı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0