Maicon: Çok önemli bir 3 puan aldık..

Süper Lig'de deplasmanda Osmanlıspor'u 3-1 mağlup ederek lige 2'de 2 ile başlayan Galatasaray'da, ilk golün sahibi Maicon, karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Çok önemli bir 3 puan aldık diyen Maicon, Fernando'nun olmasının rahatlık verdiğini de belirtti. Maicon'un açıklamaları şu şekilde..

ÇOK ÖNEMLİ BİR 3 PUAN ALDIK
Çok önemli bir 3 puan aldık. Deplasmanda alınmış bir 3 puan çok önemli. Gol atarak bu galibiyete katkıda bulunduğum için çok mutluyum.

Sadece Serdar Aziz değil bu anlamda tüm takımı kutlamak gerek. Defansif olarak bütün oyunculara ihtiyacımız var. Bazı vermememiz gereken pozisyonlar verdik. Defansif olarak büyük takım olsanız da fedakarlık yapmanız gerekiyor. Fernando çok önemli bir futbolcu. Defansın önünde öyle bir futbolcunun olması stoper olarak bizi rahatlatıyor. 

Maicon 3 numaralı formayı giymesiyle ilgili olarak da “Bülent Korkmaz’ın nasıl bir efsane olduğunu bana anlattılar. Umarım bu formanın hakkını veririm.” ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0