Badou Ndiaye: Hakettiğimiz bir galibiyet aldık..

Süper Lig'de deplasmanda Osmanlıspor'u 3-1 mağlup ederek lige 2'de 2 ile başlayan Galatasaray'da, eski takımına karşı mücadele eden Ndiaye, karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Hakettiğimiz bir galibiyeti aldık diyen Ndiaye, taraftarlarla olan ilişkisinin her maç daha da iyi olacağını da dedi. Badou Ndiaye'nin açıklamaları şu şekilde..

Eski takımıma karşı mücadele ettim. Enteresan bir duygu. Ama şu anda Galatasaray için forma giyiyorum ve elimden geleni yapıyorum. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Beraber mücadele ederek ve iyi oynayarak kazandık. İyi bir ruh ortaya koyduk ve güzel bir galibiyet oldu.

Taraftarla olan ilişkim her geçen maç daha da iyi olacak. Tolga’nın ne kadar iyi bir futbolcu olduğunu biliyoruz. Attığı goller kendine güveni için çok önemli. Umarım bu şekilde devam eder.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0