Tudor ile sözleşme yenilenecek!

Geçtiğimiz sezon çok eleştirilen Hırvat Teknik Direktör,artık el üstünde tutuluyor. 9. haftadaki F.Bahçe maçına kadar işler iyi giderse mukavelesi yenilenecek. Sözleşme süresi ise 2 sene!.. Güneş Gazetesi'ndeki habere göre; Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, bütün eleştirilere rağmen Teknik Direktör Tudor'un her zaman arksında olmuştu. Östresund üzüntüsünden sonra Mircea Lucescu'ya giderken bile Hırvat teknik adamın takımın başında kalacağını söyledi.

Rumen Hoca'ya Sportif Direktörlük önerildi ama Teknik Direktör yine Tudor olarak kalacaktı. Şimdi ise Hırvat Hoca'ya güvenmesinin meyvelerini toplamaya başladı. G.saray sezona fırtına gibi girdi ve 3' te 3 yaparak liderliğe oturdu.

BU SEZON SONU TAMAMLANACAK
Geçtiğimiz sezon tamamlanmadan alınan kötü sonuçların ardından Tudor, ''Biz yeni sezon için transfer çalışmalarına başladık. Yeni sezonda hedefimiz şampiyonluk olacak. Bunun için çalışıyoruz'' demişti.

Şu ana kadar da bu çalışmaların karşılığı alınmış gibi duruyor. Başkan Dursun Özbek'in hedefi ise Tudor'un sözleşmesi 2018'in 30 Haziran'ında tamamlanacak.

HER ŞEY İYİ SONUÇLARA BAĞLI
Başkan, takımın iyi gitmesi halinde tarihi bile belirledi. Ligin 9. haftasında G.Saray, ezeli rakibi F.Bahçe'yi konuk edecek. Derbi sınavı galibiyetle tamamlanırsa bu karşılaşmanın ardından Tudor'la masaya oturulacak ve 2 senelik mukavele önerilecek.

Senelik 1 milyon euro civarına bir rakam alan genç Hoca'ya kayda değer bir zam yapması bekleniyorç Ancak her şey, güzel sonuçların devam etmesine bağlı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0