2000 doğumlu transfer: Kazım Çelik!

Yeni sezon öncesi transfer döneminde as kadrosunu birbirinden önemli isimlerle güçlendiren Galatasaray, altyapıda da transfer harekatına devam ediyor. Geçtiğimiz sezon 3.Lig ekiplerinden Manavgatspor'da forma giyen 2000 doğumlu Kazım Çelik ile her konuda anlaşma sağlayan takımımız, 17 yaşındaki forvetle 2020 yılına kadar sözleşme imzaladı.

12 yaşında futbola Erkiletspor'da başlayan ve Kayseri ekibinde tüm yaş gruplarında forma giydikten sonra 1.Amatör Küme'de forma giymeye başlayan Kazım Çelik gösterdiği performans sonrasında 3.Lig ekiplerinden Manavgatspor'un dikkatini çekti ve geçtiğimiz sezon devre arasında Antalya ekibine imza attı. Sezonun ikinci yarısında Manavgatspor forması giyen Kazım, genç yaşına rağmen A takımda 1'i kupa elemesi olmak üzere toplamda 17 maçta şans bulurken bu karşılaşmaların 6'sında ilk onbirde şans bulmuştu.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0