Cenk Ergün: Daha ligin çok başındayız

Galatasaray Sportif AŞ Futbol Direktörü Cenk Ergün, 2-1 kazanılan Bursaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Cenk Ergün şu ifadeleri kullandı:

“Bu sene ligde ilk defa ilk golü biz yedik. Bursaspor da taraftarın vermiş olduğu güçle dirençli oynamaya başladı. Ama ilk yarının son bölümünde ve ikinci yarıda mücadelemizi ortaya koyduğumuz zaman kalitemiz de kendiliğinden geldi. Burada bizim de taraftarımıza ayrı bir parantez açmak istiyorum. Onlarda müthiş destek oldular. Ağızlarına, ayaklarına sağlık buraya kadar geldiler. Çok mutluyuz, çok keyifliyiz. Çünkü hakikatten çok zor bir deplasmandı. Şimdi Cumartesi günü oynayacağımız Karabükspor maçına bütün taraftarlarımızı bekliyoruz. Hafta içi çalışmalarımız devam edecek. Çok şükür bugün itibarıyla bir sakat oyuncumuz da yok. Teknik kadro hazırlıklarına devam edecek.”

SOFİANE KALİTESİNİ GÖSTERDİ
“Sofiane de bugün yarım saat oyunda kaldı. Girdikten sonra da çok etkili oldu. Hem kanatta yapmış oldukları hem de attığı gol de kalitesini ortaya çıkarttı. Artık onun da önümüzdeki maçtan itibaren tam olarak hazır olacağını tahmin ediyorum. Hocanın seçimlerinde biraz zorluk olacak. Ama zorluğumuz buradan gelsin. Tolga da yine golcülüğünü gösterdi maçın sonunda… Dün yaptığımız antrenmanın sonunda hem de bugün ısınmada bu şutlarda ne kadar hazır olduğunu göstermişti. Bayağı da gol kaçırdık.”

RİSK ALDIK VE GOLLER GELDİ
“Tudor, devre arasında takımla yaptığı konuşmada biraz daha karakter ve mücadelelerini sahaya koymalarını istemişti. Onu koymamış olmamıza rağmen gol gecikince ya da atamayınca hoca üçlüye döndü. Devre arasında da bunu kurmaylarıyla beraber düşünmüştü. Bu şekilde bir risk aldık ve goller de arka arkaya geldi. Takım da hocanın bu değişikliğine güzel reaksiyon verdi. Yasin de oyuna sonranda girmesine rağmen uzun süredir oynamıyordu ama elinden geleni yaptı. Jason da keza öyle. Bütün oyuncularımız güzel performanslar gösterdiler. Camiamızı mutlu ettiğimiz için biz de mutluyuz.”

DAHA LİGİN ÇOK BAŞINDAYIZ
“Lig, birbirine çok yakın bir lig. 2 maç kaybettiğiniz an bu puan farkı kapanabiliyor. Biz bunları çok tecrübe ettik. Puan farkı açılsa da fark etmez. Biz iyi oynasak da daha iyi oynamalıyız. Ayaklarımız hep yere basmalı. Daha ligin çok başındayız. İki tane milli maç arası girecek. Bunlar da bizi çok  etkiliyor”

ŞANSSIZLIĞI KIRMIŞ OLDUK
“Genel olarak hakem performanslarını başarılı buluyoruz. Ama maç içinde birkaç tane tereddütlü pozisyon var. Fırat hocayla bizim son maçlarımızda galibiyetimiz yoktu. Ama bu, o kadar da olayın hakeme bağlı olmadığını gösterdi. Hakem dörtlüsü iyi bir yönetim gösterdi ve bizim çocuklarımız da ellerinden geleni yaptılar. En azından bu şanssızlığı da kırmış olduk.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0