Erman Kunter: Eksiklerimizi görüyoruz.

Galatasaray Odeabank’ın, hazırlık maçı kapsamında Volkswagen Arena’da Darüşşafaka Basketbol’a 78-57 kaybetmesinin ardından Erman Kunter ve Ömer Yalçınkaya resmi sitemize açıklamalarda bulundu.

Yenilmez Armada'nın yeni başantrenörü Erman Kunter Darüşşafaka Basket maçı ile ilgili “Hazırlık süreci iyi geçti fakat bugün burada 2 oyuncumuz sakattı. Bu da bizim için maçta problem oldu. Emir’in de yeni kurallar gereği aldığı faullerden ötürü iki devre oynamasıyla üç önemli oyuncumuzdan faydalanamamış olduk. Bütün eksiklerimiz görmeye çalışıyoruz ve görüyoruz da. TÜBAD Turnuvası bizim için daha önemli. Tam takım olarak çalışmamız çok önemli. Sakatlığı bulunan oyuncularımızın ciddi bir durumu yok. “ dedi.

Galatasaray Basketbol Şubesi genel menajeri Ömer Yalçınkaya ise maçın ardından “Açıkçası maçın başında istediğimiz tempoya ulaşmış gibi gözüktük ama ilk yarının sonrasında ciddi bir fark oluştu. Tempomuzdan uzaklaştık ve yumuşak oynadık. Dolayısıyla farklı bir mağlubiyetle ayrıldık. Lig için iyi bir sinyal vermedi. Önümüzde yaklaşık 15 gün süre var; toparlanıp elimizden geleni yapacağız. Şu anda iki eksiğimiz var; onların da katılımıyla takımımızın mücadele seviyesinin daha yukarı çıkacağını düşünüyorum.” açıklamalarında bulundu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0