Dursun Özbek: Mühim olan ligi zirvede bitirmek..

Galatasaray başkanı Dursun Özbek, geçtiğimiz akşam katıldığı tanıtım gecesinden önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yabancı kuralı hakkında federasyonla herhangi bir görüşme yapmadıklarını belirten Özbek, konuyu Kulüpler Birliği'nde gündeme getireceklerini dile getirirken; Antalya deplasmanında yaşanan puan kaybı sonrasında ligi zirvede bitirmenin önemli olduğunu belirtti. Dursun Özbek'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

YABANCI OYUNCU KURALI..
Yabancı konusuyla ilgili olarak öncelikle Kulüpler Birliği'nde konuşacağız. Kendi aramızda oluşacak konsensusa bağlı olarak Federasyon ile konuyu görüşeceğiz. Buradaki maksat ne Türk futbolu zarar görsün, ne de kulüpler zor durumda kalmasın. Benim Galatasaray başkanı olarak düşüncem böyle bir yasağın olmaması. Çok sık sistem değişmesi her zaman fayda getirmez diye düşünüyorum.

ANTALYA BERABERLİĞİ
Ligin başı her zaman bu tip sürprizlere gebe. Dolayısıyla Galatasaray dördüncü maçında bir beraberlik aldı. Antalya'yı da tebrik ediyorum. O da çok kuvvetli bir takım. İyi oynadılar. Bu tip yol kazaları olabilir. Mühim olan 34'ün haftada en tepede olmak. Tüm çalışmalarımız onun için.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0