Ego ve kapris yok.. Takımın en çok çalışanı!

Tartışmasız ilk 5 hafta sonunda ligi domine eden oyuncu Bafetimbi Gomis oldu. Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Fransız yıldız ligde 5 maçta 7 gol bulurken iki kez de asistleri ile takımına katkıda bulundu. Sahadaki performansı Gomis’i herkesin gözünde daha da değerli kılarken saha dışındaki gelişmeler tecrübeli oyuncunun yönetim ve teknik heyetin gözünde değerini daha da artırdı.

Sporx'te yer alan habere göre; Bafetimbi Gomis'in saha içerisindeki başarısı tesadüf değil. Yıldız futbolcu takımın en çok çalışan ismi olarak dikkat çekiyor. Sarı-kırmızılı kulübün en büyük yatırımı olarak transfer edilen oyuncu bir gün olsun kapris yapmadı. Futbola yeni başlamış genç bir oyuncu gibi hırsla çalışan Bafetimbi Gomis, ‘yıldız’ tanımının sadece kapris ve sorun olmadığını herkese gösterdi. Igor Tudor ile Gomis’in arasından su sızmıyor. Sık sık fikir alış verişinde bulunan ikili ayrıca zaman zaman da hücum planları hakkında sohbet ediyor.

Fransız oyuncu transferi sonrasında ev seçerken iki şartı vardı... İlki tesislere yakın olacak ikincisi de evin içinde spor salonu olacak... Bu sebep zaman geçtikçe anlaşıldı... Gomis her sabah ya bir arkadaşı ile tesislere gelip spor salonunda çalışıyor ya da kendi evinin salonunda idman yapıyor. Geldiği güne göre Gomis o kadar çok çalıştı ki, vücudundaki yağ oranını düşürdü. Özel antrenörü ile sürekli idman yapan Gomis, her zaman hazır durumda. Günün büyük bölümünü Florya’da geçiriyor Gomis... Antrenman sonrasında orta, gol çalışan oyuncu zaman zaman da kalecilerle şut çalışması gerçekleştiriyor.

Florya’da görevlilerden antrenörlere, alt yapı oyuncularından takım arkadaşlarına kadar Gomis’in arasının kötü olduğu biri yok. Alt yapı oyuncuları ile de sık sık zaman geçiren ve tecrübelerini paylaşan Gomis’in bunu da ‘rol’ gereği yapmaması daha da sevilmesine neden oluyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0