Emrah Başsan kiralık gidiyor..

Kadrosunda önemli bir revizyon yapan Galatasaray'da transfer döneminin bitimine 1 hafta kala gelecek olan oyuncuların yanı sıra kadro dışı kalan isimlerin akıbeti merak ediliyor. Avrupa'da transferin son gününde Lionel Carole ve Pedro Cavanda'yı yurt dışına kiralayan takımımızda kadroda düşünülmeyen bir başka isim Emrah Başsan'a yurt içinden talip var.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; 14 yıl aradan sonra Süper Lig'e çıkan ve kadrosunu Sabri Sarıoğlu, Yoan Gouffran ve Nabil Ghilas gibi önemli isimlerle güçlendiren Göztepe, gözünü Galatasaray'da forma şansı bulamayan Emrah Başsan'a çevirdi. İzmir temsilcisi 25 yaşındaki futbolcunun kiralanması için Cim Bom ile görüşürken, genç oyuncu da İzmir temsilcisine gitmeye sıcak bakıyor.

Galatasaray yönetiminin Igor Tudor'un gelecek planları arasında yer almayan Emrah için Göz Göz'e her türlü kolaylığı sağlayacağı öğrenildi.Hırvat teknik adam Emrah Başsan'ı lig maçlarında 21 kişilik kadroya almasına rağmen uzun vadeli planlarında düşünmüyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0