Engelsiz Aslanlar kadrosunu oluşturdu!

Dokuz yıl üst üste şampiyon olduğu Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi'nde iki yıldır zirveyi Beşiktaş'a bırakan Engelsiz Aslanlar bu sezon yeni bir yapılanmaya gidiyor. Sedat İncesu önderliğinde eski günlerde olduğu gibi yenilmez bir takım olmak isteyen Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, yeni sezon için kadrosunu oluşturdu. 

Önceki yıllarda kadromuzda yer almış ve birçok şampiyonlukta emeği geçen sporcularımız Özgür Gürbulak, Rodney Hawkins ve Mehmet Türk ile 1’er yıllık sözleşme imzalayan Galatasaray ayrıca Polonya A Milli Takımı’nın forveti Krsztof Bandura, genç sporcular Gökhan Coşkun ve Bulut Kodal ile de 1’er yıllık sözleşme imzaladı ve yeni şampiyonluklar için mücadele edecek güçlü bir kadro kurdu.

Engelsiz Aslanlar'da ayrıca geçen yılki kadromuzdan kaptan İsmail Ar, Fikri Gündoğdu, Mete Sarı, Seda Kınalı ve Maşide Cesur’un da sözleşmeleri yenilendi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0