Erman Kunter: Asıl sıkıntıyı müdafaada görüyorum.

TÜBAD Basketbol Turnuvası ilk maçında Gaziantep Basketbol'a 69-63 mağlup olan Galatasaray Odeabank'da, karşılaşma sonrasında Erman Kunter basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Asıl sıkıntının müdafaada olduğunu belirten Erman Kunter, zamanla toparlanacağımızı da belirtti. Erman Kunter'in açıklamaları şu şekilde..

İstediklerimizi henüz yapamıyoruz. Adam eksiltemediğimiz için dışarıdan oynamak zorunda kaldık. Ancak üçlük yüzdemiz de epey düşük. İlk defa tam takım gibi oynadık. Scotty Hopson da gelirse tam takım olacağız. Genelde asıl sıkıntıyı müdafaada görüyorum. Sakatlıklardan gelen oyuncuları çok yıpratmak istemiyoruz. Lige kadar bazı şeyleri oturtmalıyız. Pazartesi günü tam takım olacağız gibi gözüküyor. İstek var; sonunda yaptığımız agresif müdafaa var ama yeterli değil. Zamanla toparlanacağız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0