Hazırlık Maçı | Yenilmez Armada karşılık veremedi.

7 Ekim'de başlayacak olan Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi öncesi son hazırlık karşılaşmalarını TÜBAD Basketbol Turnuvası kapsamında oynayan Galatasaray Odeabank, Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan mücadelede Gaziantep Basketbol'a 63-69 mağlup oldu. Karşılaşmada sakatlığı devam eden Scotty Hopson forma giyemedi.

Karşılaşmaya Alex Renfroe, Dwight Hardy, Emir Preldzic, Ege Arar ve Rakeem Christmas beşiyle başlayan temsilcimiz maçın ilk dört dakikasında dengeli bir görüntü çizdi. İlk çeyreğin geri kalanında DJ White'a engel olamayan Galatasaray Odeabank, çeyreği 15-21 geride kapattı. İkinci çeyrekte hücumda ve savunma ribaundlarında zorlanan Yenilmez Armada, Anadolu ekibinden gelen ekstra üçlüklerle beraber soyunma odasına 28-40 geride gitti. 

Karşılaşmanın üçüncü çeyreğinde de Gaziantep'in hücum ribaundlarına çaresiz kalmaya devam eden Sarı Kırmızılılar, hücumda da isabetsiz dış şutlarıyla beraber düşen savunma direncinde farkın açılmasını engelleyemedi. Takımımız, son çeyrekte bireysel yeteneklerle birlikte sayılar bulsa da set hücumlarında sorun yaşamaya devam etti ve savunmadaki isteksizlikle birlikte sahadan 63-69 mağlup ayrıldı.

SIRADAKİ MAÇ: OLYMPIAKOS
Galatasaray Odeabank, TÜBAD Basketbol Turnuvası'nda 30 Eylül Cumartesi günü 3.'lük/4.'lük klasman maçında Olympiakos ile karşılaşacak.

Maçın istatistikleri:
Dwight Hardy: 12 sayı - 3 ribaund
Richard Hendrix: 3 ribaund - 1 asist
T.J. Cline: 4 sayı
Ege Arar: 3 sayı - 6 ribaund - 2 asist
Alex Renfroe: 7 sayı - 5 ribaund - 6 asist
Rakeem Christmas: 9 sayı - 4 ribaund
Emir Preldzic: 7 sayı - 4 ribaund - 1 asist
Göksenin Köksal: 15 sayı - 2 ribaund
Daujan Summers: 6 sayı - 4 ribaund

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0