Fernando Muslera: Pozisyon penaltı değil!

Süper Lig'de sahasında Karabükspor 3-2 mağlup ederek liderliğini sürdüren Galatasaray'da kaptan Fernando Muslera karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Pozisyonun penaltı olmadığını belirten Muslera, taraftarla beraber bir oyuncu daha fazla olduğumuzu da belirtti. Fernando Muslera'nın açıklamaları şu şekilde..


İÇTENLİKLE SÖYLEYEBİLİRİM POZİSYON PENALTI DEĞİL

İçtenlikle söyleyebilirim pozisyon penaltı değil. Yavaş çekimde görürler. Mariano’nun ilk yarıdaki pozisyonu ondan daha çok penaltıydı Ama Galatasaray yıllardır böyle zorluklarla karşılaşıyor. Bugün de bununla karşılaştık Önemli olan bizim buna vereceğimiz reaksiyondu. Biz birik olduk ve bununla baş ettik. Hedefimiz şampiyonluk. Biz birlik olduğumuz sürece şampiyonluk için yürüyeceğiz

Umarım hep böyle üçlü çektirmeye devam ederim. Bu bir alışkanlık oldu. Taraftarımızla beraber bir oyuncu daha fazlayız ve daha güçlüyüz. Beni böyle ortaya çağırmaları da çok hoşuma gidiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0