Ferudun Tankut'tan Latovlevici açıklaması!

Asamoah transferinde mutlu sona ulaşamayan Galatasaray, sol bek transferi için girişimlerde bulunuyor. Transfer döneminin bitimine sayılı günler kala arayışlarını sürdüren Galatasaray'da, sol bek için gündeme gelen son isim Tudor'un Karabükspor'dan öğrencisi olan Iasmin Latovlevici oldu. Rumen basının anlaştığımızı iddia ettiği 31 yaşındaki sol bek konusunda Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut, Fanatik'e özel açıklamalarda bulundu. Transfere yeşil ışık yakan Ferudun Tankut'un açıklamalar şu şekilde..

Galatasaray'ın oyuncumuzla ilgisi olduğuna dair bize de bir bilgi geldi. Henüz karşı taraftan, resmi bir teklif almadık. Ancak herhangi bir girişimde bulundukları taktirde, ilk olarak kulübün menfaatlerini göz önünde bulundurup, gerekli kararı veririz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0