Sol bek iddiası Rumenlerden..

Juventus'un transfere izin vermemesi nedeniyle her konuda anlaştığı Kwadwo Asamoah'a bir türlü imza attıramayan Galatasaray için savunmanın soluna yapılacak takviye haberi Rumen basınında yer aldı. Romanya'da yayın yapan Sport gazetesinde yer alan habere göre KDÇ Karabükspor'da forma giyen 31 yaşındaki Iasmin Latovlevici her an imza atabilir!

Rumen basınında yer alan haberde; Galatasaray'da başkan Dursun Özbek'in bizzat devreye girerek KDÇ Karabükspor cephesi ile görüştüğü ve 31 yaşındaki sol bekin bonservisi için 700bin Euro bedel üzerinden anlaştığı iddia ediliyor. Haberin detaylarında, tecrübeli oyuncunun kısa bir süre içerisinde kendisini 3 yıllığına Galatasaraylı yapan sözleşmeye imza atacağı yer alırken, sezon başında geçirdiği sakatlık nedeniyle KDÇ Karabükspor'da forma giyememişti.

Latovlevici için bugüne kadar ödenen en yüksek bonservis bedeli ise 2010 yılında Poli Timisoara takımından Steaua Buchares takımına transfer olduğu dönemde ödenen 600bin Euro olmuştu. 2010-2015 yılları arasında Bükreş ekibinin formasını giyen Latovlevici devam eden süreçte 2015 yılında Gençlerbirliği ve 2016 yılında KDÇ Karabükspor'a bonservis bedeli olmadan transfer oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0