Galatasaray lisansları bildirdi..

Türkiye'de transferin kapanmasının ardından Türkiye Futbol Federasyonu'na lisans tescil işlemlerini gerçekleştiren Galatasaray, yeni sezonda kullanacağı oyuncuların lisanslarını bildirme işlemlerini tamamladı. Daha önce kadrosunu Bafetimbi Gomis, Younes Belhanda, Maicon, Mariano, Badou Ndiaye, Fernando, Sofiane Feghouli, Jason Denayer gibi isimlerle güçlendiren takımımız transferin son gününde Iasmin Latovlevici ve Cedric Carrasso'yu da renklerine bağlayarak transfer çalışmalarını tamamlamıştı. Galatasaray'ın federasyona bildirdiği listede teknik direktör Igor Turod tarafından kadroda düşünülmeyen Umut Gündoğan, Endoğan Adili, Hakan Balta ve Nigel de Jong bulunmuyor.

Galatasaray'ın federasyona bildirdiği listede 2002 doğumlu Mustafa Kapı'nın yanı sıra 13 genç oyuncunun (Abdussamed Karnuçu, Atalay Babacan, Barış Zeren, Batuhan Şen, Melih Gökçimen, Gökay Güney, Kazım Çelik, Mustafa Kapı, Ozan Kabak, Recep Gül, Ramazan Civelek, Sefa Özdemir, Yunus Akgün) bulunması dikkat çekerken, Avrupa'da transferin son günü Sevilla'ya kiralanan Lionel Carole'un bulunması soru işaretlerini beraberinde getirdi. Ancak bu durumun bir açıklaması var. Sevilla'ya kiralanan Carole'un lisansı kulüp tarafından Temmuz ayında çıkartılırken, Fransız oyuncu ligde ilk 3 maçta yedek kulübesinde yer alıyordu. Bu nedenle lisansı çıkartılması zorunlu olan Carole, transfer döneminde bir başka takıma kiralık olarak gittiği için listede yabancı kontenjanını işgal etmiyor. Bu sayede Igor Tudor'un rotasyonda pek düşünmediği Ryan Donk'a lisans çıkartıldı ve Hollandalı oyuncuyla birlikte Galatasaray'ın federasyona bildirdiği listede toplamda 14 yabancı olmuş oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0