Mustafa Denizli: Galatasaray doğru adımlar attı..

2015-16 sezonunda Hamza Hamzaoğlu'nun görevden ayrılmasıyla birlikte Galatasaray'da teknik direktörlük görevine getirilen ancak alınan kötü sonuçlar nedeniyle kısa bir süre sonra görevden ayrılan Mustafa Denizli, kulübümüzün yeni sezon öncesi yaptığı transferleri Hürriyet gazetesine değerlendirdi.
Bu dönemi en başarılı geçiren kulüp Galatasaray oldu. Kadrosuna ciddi takviyeler yapması gerekiyordu; yaptı. Doğru yerlere doğru adamlar aldılar. Transfer dediğin umuttur, beklentidir, ihtiyaçtır. Bu konuyu en sağlıklı biçimde değerlendirmek için biraz beklemek gerekir. 3-5 haftada belli olmaz. Ama şu anki tablo bu. Nokta transfere gelince... Nokta transfer dediğin başarı değildir. Biri işlemde, biri eylemde. Transferin nokta olup olmadığını, eylem sonunda değerlendirebiliriz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0