Gomis: Milli takım arasının ardından böyle oynamak kolay değildi.

Süper Lig'in 4.haftasında deplasmanda Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan Galatasaray'da, tek golün sahibi olan Batefimbi Gomis yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Milli takım arasının ardından böyle oynamanın kolay olmadığını belirten Gomis, ilerisi için olumlu düşündüklerini de belirtti. Batefimbi Gomis'in açıklamaları şu şekilde..


İLERİSİ İÇİN OLUMLU DÜŞÜNÜYORUZ

Öncelikle kazanmak istedik ama kazanamadık. İkinci yarıda Antalyaspor’un isteği ve Samuel Eto’o’nun vurduğu top sonucu galibiyet serimizi devam ettiremedik. Bu sefer olmadı. Milli takım arasının ardından böyle oynamak kolay değildi. Bunun dönüşünde maç yapmak da kolay olmadı. Geçen sezon ligi 5. sırada bitirmiş bir Antalyaspor’a karşı bu şekilde oynamak zordu. Ama ilerisi için olumlu düşünüyoruz.

Maç sonunda kendisinin formasını isteyen genç bir taraftarın yanına gitmesi hakkında da konuşan Gomis, “Ben de onun geçtiği yollardan geçtim. Onun ne hissettiğini anlıyorum. Umarım bunu bütün hayatı boyunca hatırlar” ifadelerini kullandı.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0