Hazırlık Maçı | CB Avenida'ya direnemedik..

Yeni sezon öncesi hazırlık çalışmaları kapsamında Kıbrıs'ta katıldığı Uluslararası Dr. Suat Günsel Turnuvası'nda sahaya çıkan Galatasaray kadın basketbol takımı ilk maçında güçlü İspanyol ekibi CB Avenida ile karşılaştı.

Mücadeleye Işıl Alben, Meltem Yıldızhan, Jelena Dubljevic, Gizem Başaran ve Özge Kavurmacıoğlu beşi ile başlayan Sarayın Sultanları, ilk periyotu 15-23 geride kapattı. İkinci çeyrekte Olivia Epoupa ile hareketlenen Marina Maljkovic'in öğrencileri rakibini yakalayamayınca soyunma odasına 31-43 geride gitti. Üçüncü periyotta farkı bir nebze olsun indiren ve maçın içine giren Sarayın Sultanları son periyota 46-55 geride girdi. Mücadelenin son periyotunda farkı azaltma çabaları sonuç vermeyen Galatasaray sahadan 52-65 mağlup ayrıldı.

Galatasaray kadın basketbol takımında WNBA'de oynayan Allie Quigley'in yanı sıra Gintare Petronyte ve Ayşegül Günay da karşılaşmada forma giyemedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0