Hazırlık Maçı | Galatasaray Odeabank Fransa'da kazandı..

Galatasaray Odeabank, yeni sezon öncesi ikinci hazırlık kampında ProStar Hazırlık Turnuvası'nda Cholet Basket ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmada kampta bulunmayan Dajuan Summers ve Göksenin Köksal forma giyemedi.

Yenilmez Armada, Fransa'da katıldığı ProStar Hazırlık Turnuvası'nın ilk maçında Cholet Basket'i 63-75 mağlup etti. Üç çeyrek başa baş geçen maçta Sarı Kırmızılılar, mücadelenin başında Ilian Evtimov'a karşı koyamayarak ilk çeyreği 22 - 19 geride kapattı. İkinci çeyrekte Cholet Basket'in ardı ardına gelen üçlüklerine rağmen aradaki farkı koruyan Erman Kunter'in öğrencileri, soyunma odasına 40-36 geride gitti. Üçüncü çeyrekte rakibini yakalayan Galatasaray Odeabank, son çeyrekte 10-0'lık seriyle gelen ivmeyi maç sonuna kadar sürdürdü ve Scotty Hopson'ın etkili oyunuyla rakibini 63-75 mağlup etti. 

Karşılaşmada Scotty Hopson 18 sayıyla takımın en skoreri olurken, ilk yarı sayı bulamayan Alex Renfroe maçı 13 sayıyla tamamladı. Ege Arar ve Richard Hendrix pota altındaki etkili oyunlarıyla toplam 17 ribaund aldılar.

SIRADAKİ MAÇ: ELAN CHALON
Galatasaray Odeabank, ProStar Hazırlık Turnuvası'ndaki ikinci maçını yarın saat 22.00'da bir diğer Fransız ekibi Elan Chalon ile oynayacak.

MAÇ İSTATİSTİKLERİ:
Dwight Hardy: 6 sayı - 1 ribaund
Mehmet Yağmur: 4 sayı - 1 ribaund
Richard Hendrix: 12 sayı - 10 ribaund
Tj Cline: 4 sayı - 2 ribaund
Ege Arar: 7 sayı - 7 ribaund
Alex Renfroe: 13 sayı - 1 ribaund
Rakeem Chritmas: 3 sayı - 1 ribaund
Scotty Hopson: 18 sayı - 5 ribaund
Emir Preldzic: 8 sayı - 6 ribaund - 5 asist

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0