Hazırlık Maçı | Galatasaray Odeabank sonunu getiremedi..

Galatasaray Odeabank, yeni sezon öncesi hazırlıklarını gerçekleştirdiği Bormio'da oynadığı ikinci hazırlık maçında ilk yenilgisini aldı. Eşinin doğum yapması nedeniyle izni devam eden Dwight Hardy, EuroBasket'te A Milli Takımla boy gösteren Göksenin Köksal ve sakatlığı devam eden T.J. Cline karşılaşmada forma giyemedi. Ratiopharm Ulm'da ise EuroBasket'te Almanya Milli Takımı adına mücadele eden İsmet Akpınar karşılaşmada forma giymedi.

Yenilmez Armada, sezon öncesi hazırlık kampının ikinci maçında Alman ekibi Ratiopharm Ulm'a Trey Lewis'in son saniye üçlüğüyle 76-79 mağlup oldu. Pentagono Spor Salonu'nda Trey Lewis, Toure Murry, Da'Sean Butler, Isaac Fotu ve Luke Harangody beşiyle başlayan Ratiopharm Ulm'a karşı tempolu oyunuyla üstünlük kuran Sarı Kırmızılılar, ilk çeyreği 27-20 önde kapattı. İkinci çeyrekte de Emir Preldzic ve Scotty Hopson'un etkili oyunuyla üstünlüğünü devam ettiren takımımız ilk yarıyı 38-43 önde bitirdi. Üçüncü çeyreği de 52-60 önde kapatan Galatasaray Odeabank, son çeyreğin son saniyelerine 76-76 beraberlikle girdi. Son saniyede ise Trey Lewis'den gelen üçlükle parkeden 76-79 mağlup ayrıldı.

Pallacanestro Cantu karşısında 8 dakikada 5 faul alıp oyun dışı kalmasıyla dikkat çeken Rakeem Christmas, Ratiopharm Ulm karşısında 17 dakika parkede kalırken maçı 9 sayı - 7 ribaund - 1 asist - 4 faul ile bitirdi. Pallacanestro Cnatu karşısında da takımın sayı yükünü üstlenen Alex Renfroe, Emir Preldzic ve Scotty Hopson, bu maçta da toplam 45 sayı üreterek takımın en skorerleri oldular.


SIRADAKİ MAÇ: FIAT TORINO

Galatasaray Odeabank, İtalya Serie A ekiplerinden Fiat Torino ile 5 Eylül Salı günü Bormio kampındaki üçüncü hazırlık maçını oynayacak.


MAÇ İSTATİSTİKLERİ:

Mehmet Yağmur: 6 sayı - 1 ribaund - 1 asist
Richard Hendrix: 8 sayı - 6 ribaund - 3 asist
Ege Arar: 4 sayı - 9 ribaund - 1 asist
Alex Renfroe: 13 sayı - 5 ribaund - 7 asist
Rakeem Christmas: 9 sayı - 7 ribaund - 1 asist
Scotty Hopson: 17 sayı - 5 ribaund - 1 asist
Dajuan Summers: 4 sayı - 4 ribaund - 1 asist
Emir Preldzic: 15 sayo - 1 ribaund - 2 asist
Serkan Aydın: 1 ribaund

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0