Nicolas Tagliafico'nun menajeri Schlieper, Arjantin basınına açıklamalarda bulundu.

Kwadwo Asamoah transferinin gerçekleşmemesiyle birlikte Galatasaray ile ismi geçen Nicolas Tagliafico'nun menajeri Schlieper, tecrübeli oyuncunun transfer dedikoduları hakkında Locoxelrojo'ya açıklamalarda bulundu. Independiente kaptanının Avrupa'ya transfer olma olasılığı hakkında görüşlerini belirten Schlieper'in açıklamaları şu şekilde..

Olayı Türk medyasından bildiğini söyleyen Schlieper, "Hala Tagliafico için bir teklif yok. Türk kulübü Galatasaray'dan teklif gelip gelmeyeceğini göreceğiz ve duruma göre teklifi değerlendireceğiz. Şuan bildiklerimiz Türk medyası kaynaklı.." ifadelerine yer verdi. Independiente ile sözleşme yenileme görüşmeleri hakkında konuşan Schlieper, "Nicolas'ın Independiente ile olan sözleşmesinin yenilenmesi hakkında konuşmanın şuan için zamanı değil." sözleriyle şimdilik bu düşünceye uzak olduklarının sinyalini verdi.

Sevilla ile neredeyse anlaştıklarını da anlatan Schlieper, Türkiye'ye transferi gerçekleşmezse Aralık ayında Sevilla'nın kendisi için transfer görüşmelerine tekrar başlayacağı konusunda dedikoduların başlamasına neden oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0