Hazırlık Maçı | Sarayın Sultanları direnemedi..

Yeni sezon öncesi hazırlıkları kapsamında Belgrad kampının ardından Yakın Doğu Üniversitesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası Dr.Suat Günsel Turnuvası'nda yer alan Galatasaray kadın basketbol takımı turnuvanın ikinci maçında Hatay BŞB ile karşılaştı. Gintare Petronyte, Allie Quigley, Chatilla van Grinsven ve Ayşegül Günay'ın forma giymediği karşılaşmada sahadan 80-63 mağlup ayrılan Marina Maljkovic'in öğrencileri turnuvada ikinci maçında da galibiyetle tanışamamış oldu.

Kıbrıs'ta düzenlenen turnuvanın ilk gününde İspanyol ekibi Avenida karşısında sahadan 65-52 mağlup ayrılan Galatasaray kadın basketbol takımı turnuvanın ikinci maçında Hatay BŞB ile karşılaştı. Rakibi karşısında ilk çeyreği 25-19, devreyi 41-29 geride kapatan Maljkovic'in öğrencileri, üçüncü çeyreği 63-39 geride tamamlarken karşılaşmadan da 80-63 mağlup ayrıldı. Galatasaray kadın basketbol takımı adına 18 sayı üreten Jelena Dubjlevic öne çıkarken, karşılaşmanın en skorer ismi Hatay BŞB adına 20 sayı kaydeden Hind Ben Abdelgader oldu.

Galatasaray: Jelena Dubljevic 18, Gizem Başaran 13, İrem Naz Topuz 9, Olivia Epovpa 8, Merve Uygül 7, Işıl Alben 4, Meltem Yıldızhan 2, Özge Kavurmacıoğlu 2

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0