Muslera yan toplara özel çalışacak!

Süper Lig'de geride kalan 4 hafta sonunda kalesinde 3 gol gören Galatasaray'da duran top ve yan top zaafları tüm hızıyla sürüyor. Teknik direktör Igor Tudor taktik antrenmanlarda savunma oyuncularıyla bu konuda uzun süren çalışmalar yapsa da, teknik heyet Fernando Muslera için özel bir çalışma programı hazırladı.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Kayserispor maçında kornerden, Osmanlıspor maçında akan oyunda yan toptan ve Antalyaspor karşılamasında da kornerden kalesinde gördüğü engel olamayan Fernando Muslera'nın özellikle yan toplardaki zaafı Galatasaray yardımcı antrenörlerini harekete geçirdi. Uruguaylı yıldız isim için hazırlanan özel program dahilinde Fernando Muslera'nın yan toplarda daha etkili olması planlanıyor. Galatasaray'da kaleci antrenörü görevini yürüten Fadıl Koşutan ve Sandro Tomic, bu haftadan itibaren geçerli olmak üzere Uruguaylı eldivenin kenarlardan gelen toplardaki zaafiyetini ortadan kaldırmak için çeşitli uygulamalar deneyecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0