Igor Tudor: Çok üstün bir Galatasaray vardı.

Süper Lig'de sahasında Karabükspor 3-2 mağlup ederek liderliğini sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Ligde komedi filmlerinde olacak şekilde penaltıların olduğunu belirten Tudor, sahada çok üstün bir Galatasaray'ın olduğunu da belirtti. Igor Tudor'un açıklamaları şu şekilde..

ÇOK ÜSTÜN BİR GALATASARAY VARDI
Şu anda bu penaltı sorusunun cevabı hakemler. Türkiye Ligi’nde komedi filmlerinde olacak şekilde penaltılar olabiliyor. Kimse yanlış anlamasın; bu, benim takımım için bulunduğum bir serzeniş değil. Önce hakem komitesinin başındakiler toparlanıp neler değiştirilebilir buna bakmaları gerekiyor. Sadece kendi takımın için serzenişte bulunmuyorum. İnsanların gözünde ister istemez krediyi kaybediyorsunuz. İnsanlar ‘'Bakalım ne zaman penaltı verilecek” diye düşünmeye başlıyor.

İlk yarıda 2-3-4 gol daha bulabilirdik. Ama futbol olarak bizim oynamaya alışık olduğumuz seviyede değildik. İkinci yarıda ufak değişikliklerle daha iyi oynayan bir Galatasaray gördük. Ama ne yazık ki maçı bitirecek golü zamanında bulamadık. Anlamsız bir penaltıyla skor 2-2’ye geldi. Son dakikada attığımız anlamlı gol takımın psikolojisi ve mantalitesi için çok önemlidir. Galibiyeti bu şekilde almak takımın psikolojisi için çok faydalı olur. Çok üstün bir Galatasaray vardı ve son dakikada gelen golle de güzel bir galibiyet aldık.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0