Igor Tudor'dan flaş karar..

Galatasaray'da, Juventus'un son dakikada karar değiştirmesi yüzünden gerçekleşmeyen Asamoah transferinin ardından yeni bir yol haritası şekillendi. Buna göre Galatasaray'da çok büyük bir sürpriz olmazsa beklere takviye yapılmayacak. Teknik direktör Igor Tudor, sağ bekte Yasin Öztekin'i, sol bekte ise Tarık Çamdal'ı alternatif isim olarak belirledi. 

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Hırvat teknik adama göre özellikle Yasin Öztekin sağ bekte Mariano'ya alternatif olabilir. Tudor önceki gün Eyüpspor ile oynanan hazırlık maçında Yasin'in bu bölgedeki performansına geçer not verdi. 

Sarı-kırmızılı teknik adam, sol bek için ise 8 Eylül'e kadar çok büyük bir fırsat transferi olmadığı sürece Martin Linnes'in yeterli olduğunu sportif direktör Cenk Ergün'e bildirdi. Geçen sezonun tamamında Eskişehirspor'da sol bek oynayan ve antrenmanlarda da hırslı bir görüntü çizen Tarık Çamdal'ın iyi bir yedek olabileceğini düşünen Tudor, genç oyuncunun takımda kalabileceğini ifade etti.


ASAMOAH DEFTERİ KAPANMADI
Galatasaray'da her ne kadar transferi suya düşse de Asamoah defteri tamamen kapanmadı. Sarı-kırmızılılar yaz döneminde kadrosuna katamadığı Ganalı futbolcuyla irtibatı kesmeme kararı aldı. Cim-Bom ara transfer döneminde Juventus'un izin vermemesi halinde yıldız futbolcuyu gelecek sezon bedelsiz olarak kadrosuna katacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0