Maça Doğru | Elan Chalon - Galatasaray Odeabank

Galatasaray Odeabank, ikinci hazırlık kampını gerçekleştirdiği Fransa'da bugün ikinci maçına çıkıyor. Dün ProStar hazırlık turnuvası'nda ilk maçına çıkan Sarı Kırmızılılar, bugün saat 22.00'da Elan Chalon ile karşılaşacak.

İlk maçında galibiyet alan Yenilmez Armada, bu maçtan da galibiyet ile ayrılması halinde 16 Eylül Cumartesi günü final maçı oynayacak. Bormio kampında sakatlanan Dajuan Summers ve izinli Göksenin Köksal karşılaşmada forma giyemeyecek.

Rakibimizi Tanıyalım: Elan Chalon
LNB Pro A ekiplerinden Elan Chalon, yeni sezon öncesi 10. hazırlık maçına çıkıyor. 9 maçta sadece 2 galibiyet alabilen Fransa temsilcisi, son hazırlık maçını ProStar hazırlık turnuvası kapsamında Cholet Basket ile oynadı. Parkeden 71-79 mağlup ayrılan Fransız ekibinde Ousmane Camara 15 sayıyla takımının en skoreri oldu.

Elan Chalon'un tam kadrosu şu şekilde; Jeremy Nzeulie, Pierre-Antoine Gillet, Raphiael Putney, James Farr, Jevohn Shepherd, Adam Smith, Ousmane Camara, Ibrahima Faye, Kris Joseph, Matis Dossou-Yovo, Bastien Pinault, Arthur Rozenfeld, Babacar Niasse, Matthieu Missonnier, Victor Mopsus, Wilfried Gantswa Babami.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0