ÖZEL | Richard Hendrix: Taraftar 6. adamımız olsun!

Galatasaray Odeabank'ın yenilenen kadrosunda pota altında en çok güvendiği isimlerden biri olan Amerikalı uzun Richard Hendrix geçtiğimiz günlerde yapılan tanıtım lansmanında FCN Blog'a özel açıklamalarda bulundu.

Galatasaray tarihi ile ilgili bilgiye sahip olduğunu ve sarı kırmızılı formayı sırtına geçirmek için sabırsızlandığını dile getiren Hendrix "Sezonu iple çekiyorum. Bence güzel bir fırsat. Çok sıkı çalışıyoruz. Takımın tarihini de biliyorum. Umarım iyi bir sezon geçiririz." açıklamalarında bulundu. Erman Kunter'in kendisinden beklentilerini bildiğini söyleyen Hendrix, "Koç ile birkaç defa konuştuk. Sadece üç haftadır çalışıyoruz. Takımımızın hedefleri var, umarım onları başarırız." dedi.

Richard Hendrix taraftardan da kendilerini desteklemelerini istdedi. "Bizi desteklesinler. Arkamızda yer almalarını, hatta sahadaki 6. adam olmalarını istiyoruz. Böylece maçı almamızda bize yardım ederler."
****
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR
KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0