Ryan Donk'un adresi belli oluyor..

Teknik direktör Igor Tudor'un kadroda düşünmediği Ryan Donk transfer döneminin bitimine sayılı saatler kala kendisine gelen teklifleri değerlendirmeye devam ediyor. Daha önce hakkında Akhisar Belediyespor ile anlaşacağına yönelik haberler çıkan Surinam asıllı Hollandalı oyuncu için Süper Lig'in yeni ekibi Göztepe'nin ısrarı sürüyor.

İzmir'de yayın yapan Yeni Asır gazetesinde yer alan habere göre; Göztepe, dış transferde stoper arayışlarında sürekli hedef değiştiriyor. Yarın sona erecek transfer sezonu bitmeden bir stoperle anlaşmayı hedefleyen Göztepe, aradığı futbolcuyu bulamayınca yeniden Galatasaraylı Ryan Donk'a yöneldi. Daha önce de Göztepe'nin gündemine gelen Surinam asıllı Hollandalı futbolcuyu Başkan Mehmet Sepil'in çok istediği ve teknik direktör Tamer Tuna'nın da alınması için onay verdiği öğrenildi. 

Galasaray'ın elinden çıkarmak istediği ve asıl mevkisi ön libero olan Ryan Donk'u transfer ederek stoper olarak kullanmayı hedefleyen Göztepe, İstanbul ekibiyle görüşmelere başladı ancak Donk'un Göztepe'ye transferinde en büyük engelin ise bonservis bedeli olduğu öğrenildi. Galatasaray'dan daha önce Sabri Sarıoğlu'nu alan sarı-kırmızılı yönetim, Donk'un 1 milyon 500 bin Euroluk bonservisini indirmek için çabalıyor. Transferle Başkan Sepil'in ilgilendiği bildirilirken ve transfer işleminin kısa sürede netleşmesi bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0