Tudor işini yaptı, takımı ayağa kaldırdı!

Habertürk'te yer alan habere göre; Östersunds faciası sonrası Galatasaray'da eleştirilerin odak noktasını oluşturan Igor Tudor kulağını kapattı, bildiği yoldan şaşmayarak işine baktı. Hırvat teknik adam tabir-i caizse hiç frene basmadı. Oyuncularına “Siz de işinize bakın, çalışın!” dedi. Ağır idmanlara alışan ve uyum sürecini atlatan oyuncular deyim yerindeyse patlama yaptı. 

Tudor’un yoğun yüklemeleri ve yenilerin adaptasyon süreci Östersunds önünde kötü futbolu doğurdu. Oyuncular tempoya alıştı, koşu mesafeleri arttı. Özellikle orta sahaya Ndiaye ve Fernando’nun katılımı Aslan’ı adeta şaha kaldırdı. Omurga iyi olunca makine işlemeye başladı, pas bağlantıları oluştu. Sezon öncesi kamplarda hazırlık maçlarında ve Östersunds serisinde pas alamamaktan şikayet eden Gomis sıfır çekmişti. Fransız golcü alışma sürecini atlatınca şanssızlığını kırdı ve ligde oynadığı 3 maçta 4 gol - 2 asistle yıldızlaştı. Galatasaray'ın diğer büyük şansı yeni gelenlerin eski isimlerin performansını artırması oldu. Tolga Ciğerci fantastik bir başlangıç yapıp 4 gole ulaştı. 2 yıldır forma yüzü göremeyen Martin Linnes bile toparladı.

Aslan’ın en büyük zaafı yan toplardan yenilen gollerdi... Serdar’ın sakatlıklardan kurtulup takıma monte olması ilaç gibi geldi. Maicon ve Serdar defansın göbeğini kapattı. Sevilla’dan alınan sağ bek Mariano ve aynı kanattaki Rodrigues’in aynı dili konuşmaları bu kanada işlerlik kazandırdı.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0