STSL | Milli ara dönüşü Antalya deplasmanı..

Yenilenen kadrosuyla Spor Toto Süper Lig'e fırtına gibi başlayan ve 3'de 3 yapan Galatasaray, ligin 4.haftasında Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Karşılaşma öncesi Galatasaray'da yeni transfer Latovlevici dışında eksik bulunmuyor. 10 Eylül Pazar günü saat 20.00'da başlayacak olan karşılaşmayı Halis Özkahya yönetecek. Karşılaşma öncesi öne çıkan istatistikler ve detaylar şu şekilde..

SON 10 MAÇTA 5 BERABERLİK
Takımımız Antalyaspor ile Süper Lig'de 42 kez karşılaştı. Bu karşılaşmaların 25'ini kazanmayı başaran takımımız, 7'sinden ise mağlup ayrıldı. İki takım arasında oynana son 10 karşılaşmada ise takımımız 4 kez galip gelirken, 5 karşılaşmada rakibiyle berabere kaldı. Bu karşılaşmalarda rakip kalelere 22 gol atan takımımız, kalesinde ise 15 gol gördü. Öte yandan Antalya'da oynanan 20 lig maçının 14'ünde takımımız rakibine yenilmedi.(3B 10M). Ayrıca takımımız, Süper Lig'de yedi maçtır kazanıyor. Bu maçta da galip gelmemiz halinde, Kasım 2011 - Ocak 2012 arasındaki dokuz maçlık seriden bu yana en uzun serisini elde edecek. Ancak son yedi maçın sadece üçünü Galatasaray kazanabildi (2B 3M). Karşılaşma öncesi dikkat çeken bir diğer istatistik ise takımımızız Antalyaspor ile oynadığı son sekiz lig maçında 33 gol atıldı. Öte yandan Antalyaspor bu sezon Süper Lig'de galibiyeti olmayan dört takımdan biri Antalyaspor. (Diğerleri Alanyaspor, Osmanlıspor ve Gençlerbirliği)

LİGİN EN İYİSİ GALATASARAY
Spor Toto Süper Lig'e 3'de 3 ile başlayan tek takım olan Galatasaray, geride kalan 3 haftada attığı 10 golle ligin en çok gol atan takımı olmayı başardı. Bunun yanı sıra 3 haftada 2 gol yiyen Galatasaray, ligin en az gol yiyen takımı konumunda. Bu sezon ligin en fazla isabetli şut çeken takımı da olan Galatasaray, bunların yanında pas başarı yüzdesi en yüksek olanı, en çok ikili mücadele kazananı, en çok atak keseni ve en fazla kilit pas atan takımı. Kısacası geride kalan 3 haftada ligin her alanda en iyisi Galatasaray. Takımımızın sezon sonuna kadar böyle devam etmesi en büyük dileğimiz.

FEGHOULİ'NİN ZAMANI
Uzun bir transfer sürecinin ardından West Ham'dan 4,2 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen Sofiane Feghouli, ilk kez bir resmi maçta Galatasaray formasını giyebilir. Milli maç arasında oynanan Eyüpspor maçında ilk kez Galatasaray formasını giyen Cezayirli yıldız, bu maçta gol atmıştı. Antayalspor maçında kadroda olması beklenen Feghouli'nin, kondisyonunun 30 dakika oynamaya yeteceği söyleniyor. Igor Tudor'un şans vermesi durumda Galatasaray taraftarı Feghouli ilk kez bir lig maçında izleyecek.

GÖZÜMÜZ ÜSTÜNDE HALİS ÖZKAHYA
Halis Özkahya'nın yönettiği 37 Galatasaray maçının 27'sinde, Galatasaray, Özkahya yönetiminde çıktığı son 5 deplasman maçında yalnızca 1 galibiyet alabilirdi. Yönettiği Galatasaray maçlarında tartışılan kararlara imza atan Halis Özkahya, ortalama beş Süper Lig maçında bir Galatasaray maçına atanıyor. MHK'nin ligde başka hakem kalmamış gibi neredeyse sürekli Halis Özkahya'yı Galatasaray maçlarıa göndermesi de anlam veremediğimiz başka bir saçmalık. İş öyle bir boyuta geldi ki Halis Özkahya, bu haftayla birlikte ligde yönettiği son 6 maçın 4'ünde Galatasaray maçı yönetmiş olacak. Nedir bu Halis Özkahya ısrarı anlamak da zorluk çekiyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0