Tolga Ciğerci Almanya'ya gitti..

Futbol Arena'nın haberine göre, Tolga Ciğerci kariyeri boyunca tedavi olduğu kliniğe görünmek için Almanya'ya gitti.

TEDAVİ İÇİN ALMANYA'DAKİ KLİNİĞE GÖZÜKECEK
Galatasaray'ın bu sezonki oyun sisteminde önemli bir rolü olan Tolga Ciğerci için uzun süreli sakatlanmaması için dinlendirilme kararı alındı. Galatasaray Sağlık Kurulu'nun, eklem kapsülünde oluşan ödem nedeniyle dinlendirme kararı aldığı Türk oyuncu, en az 2-3 hafta dinlendirelecek.

4 yıl önce eklem kapsülü ve stres kırığı sakatlığından dolayı Münih'te ameliat olan orta saha oyuncusunun operasyonunu yapan ve durumunu sürekli takip eden kliniğe de gözükmesi adına Tolga, dün özel izinle Almanya'ya gitti.

MİLLİ TAKIM'DAN AFFI İSTENDİ
Galatasaray Kulübü ve Sağlık Kurulu, bu hafta A Milli Takım aday kadrosunu açıklayacak olan Lucescu ve A Milli Takım Sağlık Kuruluna tüm MR sonuçlarını ve tedavi programını gönderdi. Sarı Kırmızılı kulüp, Tolga Ciğerci'nin kötü bir sakatlıkla karşılaşmaması adına Milli Takım'dan affını istedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0