12numara.org yöneticisi savcılığa çağrıldı

Galatasaray taraftar grubu ultrAslan'ın Spor Toto Süper Lig'de oynanan Fenerbahçe maçında yaptığı "Rocky" koreografisinin yankıları devam ediyor. Gamaspor'da yer alan habere göre, Galatasaray'a FETÖ ithamlarında bulunan "12 Numara" taraftar hesabı yöneticisi Mehmet Alakuş, bakanlık müfettişlerine ifade verdi

Başbakan Binali Yıldırım’ın talimatı ile Galatasaray’ın derbide açtığı koreografiyle alakalı soruşturma kapsamında bugün 12numara.org twitter hesabı yöneticisinin ifadesine başvuruldu. Galatasaray’a yönelik ‘FETÖ’ suçlamasında bulunan 12numara.org hesabının yöneticisi Mehmet Alakuş’a ‘Neye dayanarak bu suçlamada bulundunuz?’ sorusu yöneltildi.

Öte yandan Galatasaray Spor Kulübünün de Mehmet Alakuş ve 12 numara.org hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduğu biliniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0