Derbi öncesi hesaplar tuttu!

Konyaspor'u deplasmanda mağlup ederek liderliğini sürdüren Galatasaray'da, Igor Tudor'un puan hesapları tuttu. NTVSpor'un haberine göre; Hırvat teknik adam, Pazar günü Ali Sami Yen Arena'da oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesi 4 haftada 12 puan hedefi koymuştu.

Oyuncularıyla yaptığı görüşmelerde sık sık derbiye kadar puan kaybı yaşanmaması gerektiğini anlatan Tudor, Konyaspor mücadelesi sonrasında futbolcularını kutladı. Sahada gösterilen performanstan dolayı memnun olan Hırvat çalıştırıcı, derbide de aynı şekilde mücadele etmeleri gerektiğini anlattı. Fikstür açısından zorlu bir döneme gireceklerini belirten Tudor, bu periyotta hataya yer olmadığını vurguladı. Sarı kırmızılılar, Antalyaspor beraberliği sonrasında sırasıyla Kasımpaşa, Bursaspor ve Karabükspor'u mağlup etmişti.

Fenerbahçe maçı hazırlıklarına ara vermeden başlayan Galatasaray'da, Konyaspor mücadelesinde forma giyen oyuncular yenileme çalışması gerçekleştirdi. Tudor, antrenmanın ana bölümünde topa sahip olma çalışması yaptırdı. Sakatlığı nedeniyle bir süredir kadroda yer almayan Tolga Ciğerci'nin haftaiçi takıma katılması bekleniyor. Tudor, Tolga'nın hafta boyunca antrenman perfomansına göre milli futbolcu ile ilgili kararını verecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0