Dwight Hardy: Bugün maça facia başladım

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ikinci haftasında Galatasaray Odeabank, son anına kadar içinde olduğu maçta Darüşşafaka Basketbol'a 69-67 mağlup oldu. Mağlubiyetin ardından Dwight Hardy, kendi performansı ve maç hakkında açıklamalarda bulundu. Maça çok kötü başladığını dile getiren Amerikalı oyuncunun tam açıklaması şu şekilde..

"Öncelikle bence rekabetçiydik. Maçın başında çok fazla top kaybı yaptık ancak geri dönüş yaptık. İki iyi son top şansımız oldu ancak isabet bulamadık ve kaybettik. Bence son derece yetenekliyiz. Bugün ben facia başladım ve daha iyiye gitmeme rağmen kazanamadık. Maçın bazı bölümlerinde acele ediyor ve içgüdüsel olarak oynuyoruz. Daha sezonun başındayız, bu maç da bizim için bir tecrübe oldu. Önümüzdeki maçlara bakacağız."

Dwight Hardy, maçı 8 sayı - 4 ribaund - 2 asist - 1 top çalma ile tamamladı. Ayrıca Amerikalı guard maçın ilk üç çeyreği skor üretememişti.

** Açıklamalar eurohoops.net'ten alınmıştır.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0