Erman Kunter: İkinci yarıda iyi savunma yaptık ama...

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ikinci haftasında Galatasaray Odeabank, son anına kadar içinde olduğu maçta Darüşşafaka Basketbol'a 69-67 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından Erman Kunter basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Çok basit hata yaptıklarını söyleyen koç Kunter'in tam açıklaması şu şekilde..

"Mücadele ettik ama özellikle ilk devre çok hata yaptık. Son 2 topu kullanamadık. Daha iyi oynamalıydık. Sakatlıklar da rotasyonu daraltıyor. Çalışmaya devam edeceğiz, yapacak bir şey yok. Çok basit hatalar yaptık. Maçın sonuna kadar maçın içindeydik ancak kazanamadık. Son topları oynayabilsek, boş şutları atsak her şey çok daha farklı olabilirdi.

Hendrix‘in belinde hafif problemi var, rotasyon daralınca eksik kaldık. Emir’in kalitesini biliyoruz. Ege ve Göksenin de önemli katkılar yaptı. Ege faul problemine girmese çok daha iyi oynayabilirdi. Dediğim gibi son çeyrekte kritik anlarda basit hatalar yaptık. İkinci yarıda iyi savunma yaptık ama daha hızlı oynamalıyız.

Hakemler birkaç hata yaptı ancak onlar olur. Kendilerini düzelteceklerdir. Hakemlerle alakalı pek fazla konuşmak istemiyorum açıkçası. Herkes kendi kapısının önünü temizleyecek. "

**Açıklamalar eurohoops.net'ten alınmıştır.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0