Derbinin hasılatı 8 milyon TL!

Türk futbolunun 'El Clasico'suna sahne olan Ali Sami Yen Arena dün gece kapalı gişeydi ve Galatasaray derbi sayesinde 8 milyon TL'yi kasasına koydu.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Fenerbahçe, Gençlerbirliği ve Alanya maçlarının biletlerini üçlü paket halinde satışa sunan Galatasaray yönetimi, bu sayede 6 milyon TL sıcak parayı kasasına koydu. Dursun Özbek döneminde ilk kez localar ve VIP dahil satışa çıkan tüm koltuklar alıcısını buldu. Galatasaray Store mağazalarında satış patlaması yaşandı ve XL beden forma kalmadı.

Dün oynanılan karşılaşma öncesinde GS Store'da 2 milyon TL'ye yakın rekor satış yapıldı. Taraftarın yoğun ilgisi nedeniyle stattaki mağazada kasa sayısı 22'den 35'e çıkartıldı. Ayrıca Türk Telekom Stadı metro çıkışına korsan satışı engellemek adına kulüp ürünü satan GS Store stantları kuruldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0