Dursun Özbek'ten seçim hazırlığı..

Galatasaray başkanı Dursun Özbek, Mayıs 2018’de yapılacak kongre için seçim çalışmalarına başladı. Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, kurmaylarını yenileyerek çok daha güçlü bir ekiple 3 yıl daha yola devam etmeye hazırlanıyor.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Sarı-Kırmızılı camiada kongre kazanı kaynamaya başlıyor. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Mayıs 2018’de gerçekleşecek kongre için kolları sıvadı. Cim Bom’un 1 numarası yapılacak seçimde mevcut ekibinden çok sayıda ismi değiştirmeye hazırlanıyor.

Özbek’in planı, çok daha güçlü bir ekiple seçime girerek, 3 yıl daha Galatasaray’ın başında yola devam etmek. Sezon başına kadar sert şekilde eleştirilen Özbek, futbol takımının yakaladığı müthiş çıkış ve isabetli transferlerle birlikte camianın yıldızı haline geldi.

ŞİMDİLİK RAKİBİ YOK
Seçime uzun bir süre olmasına rağmen, Galatasaray’da adayların birkaç yıl önceden çalışmalara başlandığı göz önüne alındığında, Özbek’in karşısına bir rakip çıkmayacak gibi görünüyor. Şu ana kadar başkan adaylığını açıklayan herhangi bir kulüp üyesi de bulunmuyor.   

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0