ELW | Sarayın Sultanları rakibini son çeyrekte geçti

EuroLeague Women ikinci hafta karşılaşmasında Ahmet Cömert Spor Salonu'nda Çekya temsilcisi USK Prag'ı ağırlayan Galatasaray Kadın Basketbol Takımı sahadan 82-77'lik sonuçla galip ayrıldı.

Karşılaşmaya Işıl Alben, İrem Naz Topuz, Özge Kavurmacıoğlu, Jelena Dubljevic ve Gintare Petronyte beşi ile başlayan Galatasaray, ilk çeyreği etkili savunması ve kenardan gelen Quigley, Gizem ikilisinin verdiği katkıyla 21-18 önde geçti. İkinci çeyrekte savunma ribaundlarını almakta zorlanan ve pota altında Zahui'yi durduramayan Marina Maljkovic'in öğrencileri, soyunma odasına 36-43 geride gitti. 

İkinci yarının başında savunmasını sertleştiren ve ribaundlara denge getiren Sarayın Sultanları, hücumda da Petronyte ile etkili olunca aradaki sayı farkını kapattı ve üçüncü çeyreğe 55-55 eşitlikle girildi. Karşılaşmanın son çeyreği karşılıklı basketlerle başlarken, USK Prag adına maçın en etkili ismi Zahui'nin 5. faulünü almasıyla birlikte maça ağırlığını koyan Galatasaray, son 5 dakikaya 69-68'lik skorla önde girdi. Kalan dakikalarda Quigley ile etkili oyununu sürdüren Sarayın Sultanları karşılaşmadan 82-77 galip ayrıldı.

Karşılaşmanın detaylı istatistikleri..

Olivia Epoupa 3 sayı – 8 ribaund – 3 asist,
Özge Kavurmacıoğlu 2 sayı – 4 ribaund – 1 asist,
Işıl Alben 8 sayı – 1 ribaund – 5 asist,
Jelena Dubljevic 23 sayı – 7 ribaund – 2 asist,
Gintare Petronyte 15 sayı – 5 ribaund,
Allie Quigley 26 sayı – 6 asist,
Gizem Başaran 3 sayı – 2 ribaund,
Merve Uygül 2 sayı – 1 ribaund – 2 asist

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0