Errick McCollum: Taraftarların düşüncelerini anlayabiliyorum..

Yeni sezonda Anadolu Efes forması giyecek olan Galatasaray Odeabank'ın eski yıldız oyun kurucusu Errick McCollum dün gerçekleştirilen medya gününde Fanatik gazetesine özel bir röportaj verdi. Galatasaray taraftarlarını çok sevdiğini dile getiren Amerikalı oyun kurucu, profesyonel hayatta transferlerin olduğunu hatırlattı. Errick McCollum'un röportajında Galatasaray ile ilgili olan kısımlar şu şekilde..

Galatasaray'da taraftarların favori isimlerinden biriydin. Onlarla harika bir ilişkin vardı. Onlara bir şey söylemek ister misin?
Sanırım Galatasaray taraftarları her sahaya çıktığımda takım için elimden geleni yapmamı, mücadelemi takdir ettiler. Zaman zaman sakat oynadım ve yanımda oldular. İyi de oynasam, kötü de oynasam beni desteklediler. Bunun değerini anlıyorum. Her zaman benim kalbimde olacaklar. Şampiyon bir takımın parçası olduğum için sevinçliyim. Organizasyona, taraftarlara ve takıma her şeyin en iyisini diliyorum.

Anadolu Efes'e transferin sonrası tepkileri nasıl oldu?
Emin değilim. Bence siz benden daha iyi biliyorsunuz. (Gülüyor) Bazıları için iyiydi, transferim için mutlu oldular. Galatasaray için 2 yıl boyunca elimden gelenin en iyisini yaptığımı biliyorlar. Çin sonrası tekrar geri döndüm ve buna saygı gösterdiler. O taraftarlara teşekkür ediyorum. Bazıları ise bu transferi anlamadı. Fakat bu hayat. Bazen takım değiştirmek, meslek değiştirmek, durumunuzu değiştirmek zorunda kalırsınız. Ancak bu işinizi veya oradaki insanları sevmediğiniz anlamına gelmez. Yalnızca hayatınızda başka bir aşamaya geçtiğiniz anlamına gelir. Umarım bunu anlayabilirler. Anlamazlarsa da kabullenirim.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0