Fernando: Başarının sırrı çok çalışmak..

Galatasaray'ın sezon başında Manchester City'den kadrosuna kattığı ve gösterdiği performansla taraftarın sevgilisi haline gelen Fernando Reges yayıncı kuruluş beIN Sports'a özel açıklamalarda bulundu. Brezilyalı yıldız orta saha takım olarak iyi bir form grafiği yakaladıklarını belirtirken, şampiyonluk hedefine odaklandıklarını belirtti. Fernando'nun açıklamaları şu şekilde..

BAŞARININ SIRRI ÇALIŞMAK..
Başarının sırrı tamamen çalışmak. Hafta boyunca çok iyi çalışıyoruz. Bu böyle olunca da güzel sonuçlar alıyoruz. Odaklandığımız tek şey sezon sonu gelecek şampiyonluk. Takım olarak çok iyi durumdayız. Zaten başlangıçtan bu yana aldığımız galibiyetler de bunu gösteriyor. 9 maçta 7 galibiyet aldık ve şu an iyi bir durumdayız. Yapmamız gereken bu zamana kadar ortaya koyduğumuz oyunu bundan sonraya da taşıyabilmek. İki maçta da (Bursaspor ve Karabükspor) zor anlar oldu. Takım ruhu için iyi galibiyetler aldık ancak işimizi son dakikalara bırakmamamız gerekiyor. Derbi ile ilgili zaten bilgi sahibiydik. Maçta da mükemmel bir atmosfer vardı. Biz de kazanmak istiyorduk ama başaramadık. Kötü oynadığımızı da söylemem. Kontrol bizdeydi. Serdar'ın sakatlığından sonra sistem tamamen değişti. İlk yarının sonları Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile geçti. İkinci yarı yine oynadık. Belhanda kırmızı kart görünce ise dengeler yine değişti.

MAICON, NDIAYE VE TUDOR..
Maicon ile oynamak çok büyük avantaj. O beni, ben de onu çok iyi tanıyorum. Maicon çok iyi bir stoper. Oyun kurarken bizi rahatlatıyor. Bu da orta saha olarak bizim olarak avantaj oluyor. Ofansif olarak da attığı önemli goler var. Umarım da o gollerin devamı gelir. Ndiaye gibi bir oyuncu ile oynadığım için kendimi şanslı hissediyorum. Türkiye Ligi'ni bilen ve inanılmaz mücadele ediyor. 

Tudor'un çok zeki bir hoca olduğunu düşünüyorum. Bizi de çok iyi çalıştırdığını düşünüyorum. Taktiksel ve çalışma anlamında mükemmel bir hoca olduğunu söyleyebilirim.Elinizde olan takım ve karakter çok önemli. Herkesin hocasını dinlemesi ve onu yerine getirmesi gerekiyor. Çalışmak ve takım ruhu başarılar için çok önemli. Yeni kurulan takımlarda alışma süreci olabilir ama bizde olmadı. Takımın inanılmaz mütevazı oluşu ve hocayı dinlemesi güzel şeyler.

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK KULÜBÜ..
Türkiye'nin en büyük kulübü Galatasaray ve böyle büyük bir kulüpten teklif aldığınız zaman kabul etmeniz gerekir. Galatasaray taraftarı fantastik bir taraftar grubu. Bizim on ikinci adamımız diyebilirim. Rakiplerin güçlü olduklarını görebiliyorum. Bize karşı oynayan takımlar kontra atak oynuyor ama Premier Lig ile kıyaslarsanız tabii ki altında ama Türkiye Ligi'nin iyi bir seviyesi olduğunu, gelişmekte olduğunu düşünüyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0