Tudor'dan derbi hazırlığı: Önde baskı!

Fenerbahçe derbisindeki beraberlik, puan tablosunda Galatasaray'a hasar vermese de, ortaya konulan futbol ve derbi galibiyeti hasretinin dindirilememesi psikolojik tahribat oluşturdu. Bu sebeple Pazar günü oynanacak Trabzonspor karşılaşması büyük önem taşıyor.

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre; hem camiaya derbiyi unutturmak hem de ligde psikolojik üstünlüğü geri kazanmak bir yandan da zirvedeki yeri sağlamlaştırmak adına sarı-kırmızılılar için Karadeniz'deki mücadele çok önemli. Her maçı bir final olarak gören teknik direktör Igor Tudor, Trabzonspor maçındaki parolanın da önde baskı yapmak olduğunu oyuncularına anlattı. 

İKİ KİŞİLİK OYNAYIN!
Futbolcularıyla yaptığı toplantıda, Trabzonspor'un kötü gidişatının kendilerini yanıltmaması gerektiğini ifade eden Hırvat hoca "Evet durumları pek parlak değil. Önemli eksikleri de olacak ama Trabzonspor'un çok kaliteli, her an her şeyi yapacak ayakları var. Bu sebeple onları tehlikeli bölgeden uzak tutacağız, önde basacağız" diye konuştu.

Galatasaray'ın golcüsü Bafetimbi Gomis ile orta sahanın dinamosu Badou Ndiaye'ye bu karşılaşmada çok büyük iş düştüğünü söyleyen Igor Tudor, bu iki ismi hücum aksiyonlarının yanı sıra Trabzonspor'un oyun başlangıcında organizasyonu bozmakla görevlendirdi. Tudor ayrıca Tolga ile Feghouli'nin de iki kişilik performans göstermeleri gerektiğini anlattı. Merkez orta sahayı Selçuk İnan ile Fernando'ya emanet etmeyi planlayan genç teknik adam, kaptandan sık sık savunma arkasında top atıp Gomis'i kaçırmasını istedi. Öte yandan görev aldığı maçlarda başarılı bir performans ortaya koyan Martin Linnes ile de özel bir görüşme yapan Tudor, Norveçliye çalışmaya devam etmesini söyledi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0