Fernando: Rakibimize gol pozisyonu vermedik..

Süper Lig'e verilen milli aranın ardından 8.hafta Konya deplasmanından 2-0'lık galibiyetle ayrılan Galatasaray'da karşılaşmanın ardından Brezilyalı orta saha oyuncusu Fernando Reges yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Bugün iki farklı devre oynamamızın nedeni olarak en büyük etken pas hatalarıydı. İlk yarıya bakıldığında bir çok pas hatası yapan bir takım izledik. Rakibimiz bu pozisyonları değerlendirerek pozisyon buldu ancak yüzde 100 gol pozisyonları yoktu. Onlara gol pozisyonu vermedik. İkinci yarıda oyunu kontrol eden taraftaydık ve attığımız 2 golle sahadan kazanarak ayrıldık.

Gelecek hafta çok önemli bir derbi, çok önemli bir maç bizi bekliyor. Şuanki durumumuzu, gücümüzü ve neler yapabileceğimizi biliyoruz. Bugüne kadar yaptığımız iyi şeyleri gelecek hafta rakibimiz karşısında tekrarlayarak derbiyi kazanmak, sahadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0