Galatasaray'da savunmaya genç kan: Merih Demiral..

Süper Lig'in lideri Galatasaray transfer taaruzuna erken başladı. Sarı-Kırmızılı yetkililer Fenerbahçe altyapısından yetişen ve geçtiğimiz transfer döneminde Sporting Lizbon'a transfer olan genç stoper Merih Demiral'ı transfer etmek için harekete geçti. 19 yaşında ve 1.92 metre boyundaki stoper için Galatasaray sportif direktörü Cenk Ergün'ün önümüzdeki günlerde Portekiz'e gideceği iddia ediliyor.

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Ocak ayındaki transfer döneminde kadrosunu genç oyuncularla güçlendirmek isteyen Galatasaray'da gündemin ilk sıralarında gurbetçi oyuncular var. Türkiye Ligi'ndeki takımların genç oyuncular için yüksek bonservis talep etmesi üzerine Galatasaraylı yetkililer rotayı yurt dışına çevirdi. 

Sporting Lizbon'un ikinci takımında forma giyen Merih Demiral, hem sağ hem de sol stoper olarak görev yapabiliyor. Galatasaray teknik direktörü Igor Tudor'un da bu transfere onay verdiği bildirildi. Galatasaray'ın Ocak ayında kadrosuna katmak istediği genç savunmacı Merih Demiral, Fenerbahçe'den forma şansı bulamayacağı için ayrılmıştı. Galatasaray'ın kış döneminde kadrosuna katmak istediği Merih Demiral futbola Fenerbahçe altyapısında başlamıştı. Sonrasında ise Sarı- Lacivertli takımdan ayrılmak zorunda kaldı. 19 yaşındaki futbolcunun ayrılma gerekçesi ise Fenerbahçe'de forma şansı bulamamasıydı. Merih, "Fenerbahçe'de çok yabancı var. Ben takımda kalırsam, antrenman futbolcusu olurum. Bu yüzden Sporting Lizbon'a gidiyorum." açıklaması yapmıştı.

Merih ile ilgilenen Galatasaray'da bir diğer aday ise Tolga Ciğerci'nin kardeşi Tolcay Ciğerci olduğu belirtliyor. Aslan, 19 yaşındaki orta saha oyuncusi için kulübü Greuther Fürth ile temasa geçecek. Bilindiği gibi Galatasaray, bir başka gurbeti futbolcu Kaan Ayhan ile de yakından ilgileniyor. Alman kulübü Fortuna Sittard ile ocak ayında masaya oturacak Cimbom, bu 3 ismi de kadrosuna katmak istiyor.


.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0