Sofiane Feghouli ilk onbirde başlıyor..

Milli ara sonrasında Galatasaray'da yıldız oyuncu Sofiane Feghouli’nin takımdaki yeri değişmeyecek. Cezayirli yıldız, Konyaspor deplasmanında yine ilk 11’de ve sağ açıkta görev yapacak. Teknik direktör Igor Tudor ise kısa sürede takıma uyum sağlayan 27 yaşındaki futbolcudan ceza sahasına daha fazla girmesini ve kale önünde Bafetimbi Gomis’e destek olmasını istedi.

MİLLİLERDE SORUN YOK
Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Dünya Kupası elemeleri çerçevesinde milli takımlara 10 futbolcu gönderen Galatasaray’da, tüm isimlerin sorunsuz geri dönmesi yüzleri güldürdü. Teknik direktör Igor Tudor, bugünkü antrenmanda bu futbolcularla bir görüşme yaparak hem onların moral durumlarını hem de kondisyon seviyelerini öğrenmeye çalışacak. Kadro hakkındaki son karar da bu toplantıdan sonra netleşecek.

CİMBOM HIZ KESMEDİ
Sarı-Kırmızılı ekipteki yüksek tempo hız kesmeden devam ediyor. Tudor dün akşamki idmanda da oyuncuların pestilini çıkardı. Ancak tüm futbolcular bu tempoya alışmış durumda. Antrenman bazlı bir sakatlık yaşanmaması da, Hırvat hocanın uyguladığı tekniklerin doğru olduğunun bir kanıtı olarak görülüyor. Aslan’ın bugünkü çalışmasına milli futbolcuların da katılması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0