Hırvat teknik adam Fatih Terim'i geride bıraktı..

Östersunds faciasının ardından yerden yere vurulan ve eleştirilerin odak noktası halinde olan Galatasaray teknik direktörü Igor Tudor lige öyle bir giriş yaptı ki, tüm rakamları alt üst etti!  Hırvat teknik adamla sezon başında sil baştan bir takım yaratan Galatasaray lig tarihindeki en iyi başlangıçlarından birine imzasını attı.

Hırvat hoca, sarı-kırmızılı kulübe sayısız kupalar kazandıran Fatih Terim'i bile ligde 7.hafta performansları kıyaslandığında geride bırakmayı başardı. Kariyeri boyunca 3 kez teknik direktör olarak görev yaptığı Galatasaray'da toplamda 8 sezonda 7.haftayı geride bırakan İmparator'un en iyi performansı, 2002-03 sezonunda ulaştığı 17 puan olmuştu. KDÇ Karabükspor karşısında aldığı galibiyetle yenilmezlik serisini geçen sezon dahil olmak üzere 11 maça taşıyan Galatasaray, ligde 7 hafta sonunda 19 puana ulaştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0