Aslan yattığı yerden belli olur!


Galatasaray’ın yalnızca takımı değil, taraftarı da zirvede.. İç sahadaki 4. maçında seyirci ortalamasını 40 bine taşıyan Sarı-Kırmızılılar, Süper Lig’in doluluk oranı en yüksek stadında Karabük’ü de yıktı, “Aslan yattığı yerden belli olur” dedirtti. Düne kadar evinde oynadığı 3 maçta 39 bin 258 kişilik ortalama yakalayan Aslan, Karabük karşısında da yine dolu tribünler önünde sahaya çıktı.

Fanatik gazetesinde yer alan haberde; Türk Telekom Stadı’nda tam 40 bin 973 Sarı-Kırmızılı taraftar takımlarını desteklemek için yerini aldı. Yani Galatasaray’ın mabedinde yine şölen havası vardı. Maç öncesi futbolculara sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlar, 90 dakika boyunca büyük destekte bulunarak kritik bir maçta daha takımlarının en büyük itici gücü oldu.

DOYASIYA KUTLAMA
Yüzde 74.6’lık doluluk oranıyla Süper Lig ve 1. Lig ekipleri baz alındığında en fazla taraftar topluluğu önünde oynayan Galatasaray’da dünkü seyirci sayısının ortalamanın üzerine çıkması teknik heyeti, futbolcuları ve yönetimi fazlasıyla mutlu etti. Milli ara öncesi Karabük sınavını kayıpsız atlatarak zirvede adeta gövde gösterisi yapan Sarı-Kırmızılılar’da hem puan tablosundaki başarının hem de dün geceki zaferin keyfi doyasıya yaşandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0