Serdar Aziz sınıra geldi..

Milli takımda burnu kırılmasının ardından ameliyatını sezon sonuna erteleyen ve fedakarlıkla oynayan Serdar Aziz dün akşam yine kusursuza yakın bir performansa imza attı. Tecrübeli savunma oyuncusu gösterdiği performansla KDÇ Karabükspor karşılaşmasının en iyi isimlerinden birisi olurken, gördüğü sarı kart sonrasında sınıra geldi.

Fanatik gazetesinde yer aldığı üzere; Karabük karşısında 3 puanı son anda kurtaran Galatasaray, milli arada dinlenme fırsatı bulacak. Dönüşte ise Aslan’ı zorlu bir Konyaspor deplasmanı bekliyor. Milli aradan sonra oynanacak Konyaspor deplasmanına ceza sınırında çıkacak olan Serdar Aziz, bu karşılaşmada kart görmesi halinde Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düşecek.

Serdar için ayrıca yine ilginç bir 90 dakika geride kaldı. Milli takımda kırılan burnuyla görev yapmaya devam eden 26 yaşındaki savunmacının dün de kaşında açılma meydana geldi. Bir hava topu mücadelesinde rakibiyle çarpışan Serdar, kanamasının durdurulması için bir süre kenarda kaldı ve yine oyuna dönerek fedakârca mücadele etmeyi sürdürdü.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0